Overige Behandelingen

Harsen

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt zodat je in tegensctellign tot scheren nooit harde stoppels zulte hebben.

Na het harsen zal het gemideld 3-8 weken, afhankelijk van het te ontharen gebied, duren voordat de haar is aangegroeid.

Wij werken met de professionele producten van Clean&Easy.

Prijzen

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt er gekozen voor zwart maar ook bruin of (donker) blauw zijn mogelijk.Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking.

Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt wordt meestal gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft. Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

Prijzen