11 mei weer open

 

 

Uitgelicht:

 

Bindweefselmassage van het gezicht 

 

De intensieve, soms pijnlijke, bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Een echte anti-aging massage!

 

Meer info

 

Rimpelbehandeling

Purebeau Fibroblast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Pure Beau Fibroblastbehandeling behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibrblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!

 

Reisset voor € 29,50

Travel light met deze handige reisset van Gatineau. Inhoud:

– Melatogenine refreshing cleansing cream

– Collageen Expert Ultimate smoothing serum

– Melatogenine AOX probiotics advanced rejuvenating cream. Rijke creme die lijntjes en rimpeltjes corrigeert, de elastische en stevigheid van de huid verbetert en de huid een nieuwe uitstraling geeft.

 – Aquamemory high hydration cream mask

De waarde van deze producten zijn € 52,30 inclusief 2 beauty Paspoort-punten.