SkinNova SC CELLULAR MOUSSE

De beauty-expert John Kooijman presenteert de SkinNova SC Cellular Mousse van het Zwitserse huidverzorgingsmerk JUVENA. De musthave voor iedere man en vrouw. Je gebruikt een bolletje schuim in de ochtend en de avond en dept het op je gezicht. De beautymousse maakt de huid egaal, strak en vult lijntjes en rimpels op. De huid krijgt een hydratatie boost en ziet er direct voller en gladder uit, en wordt van binnenuit verstevigd. Na de mousse kan de volgende werkzame stoffen van je dag en nacht verzorging weer optimaal opgenomen worden. Als je het eenmaal gebruikt kan je niet meer zonder. “Een mini lift in een flesje!” Ook bij ons verkrijgbaar.

Nu 50 ml gratis in luxe toilettas bij  € 90 aan Juvena produkten.

Klik hier voor de uitzending.

Uitgelicht:

 

Bindweefselmassage van het gezicht 

 

De intensieve, soms pijnlijke, bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine vezels bevorderd. Een echte anti-aging massage!

 

Meer info

 

Rimpelbehandeling

Purebeau plasmalift/ plasmapen is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Pure Beau Fibroblastbehandeling behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibrblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!