Microdermabrasie

MicroSkinPolish

Het is de droom van iedere vrouw: een mooie, frisse, jeugdige en egale huid. Die kan vanaf nu uitkomen! Met de Medcos MicroSkinPolish. Deze pakt grove poriën, rimpels, acnelittekens, striae en pigmentvlekken aan. 

Met de wereldwijde nieuwe innovatie MedCos® MicroSkinPolish worden zeer goede resultaten op het gebied van huidverbetering behaald. De MedCos® MicroSkinPolish behandeling is revolutionair en behaalt een zeer hoge klanttevredenheid vanwege de direct zichtbare resultaten van de 3 in 1 behandeling. De 3 in 1 behandeling kost € 82,50 (75 min.) Bij een kuur (1x p.w.) van 5 keer is de 6e behandeling gratis! Met voedend masker €10,00 extra per keer. De behandeling duurt dan 90 min. Deze behandeling is inclusief reinigen, stomen en onzuiverheden verwijderen.

De Medcos® MicroSkinPolish combineert 3 effectieve, veilige en bewezen technieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en/of huidverjonging.

1. Microdermabrasie

De eerste stap ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt. Een microdermabrasie behandeling is vrijwel pijnloos. De zon dient twee weken na een behandeling zoveel mogelijk te worden vermeden. Insmeren met een hoge factor zonnebrand is raadzaam. 

Microdermabrasie:

  • Maakt de huid gladder en jeugdiger
  • Verwijdert dode huidcellen
  • Maakt verstopte poriën schoon
  • Verbetert de bloedsomloop
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
  • Egaliseert de huidskleur

2. Low Level LaserLow

Level Laser Therapie (ook wel Cold Laser genoemd) stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door middel van lokaal toegepast rood licht en infrarode laserstralen. Om de huid te verrijken worden actieve werkstoffen zoals hoogwaardig hyaluronzuur, antioxidanten en essentiële vitaminen aangebracht. Dankzij de combinatie van een krachtige lichtenergie met een speciale massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd. De cellen krijgen als het ware een boost om zo weer optimaal te functioneren. De huid voelt stevig aan en verbetert zienderogen.

Wat is Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een bestandsdeel van het bindweefsel. De lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd en opgevuld is. Wanneer men ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid spijtig genoeg af. Deze wordt minder veerkrachtig en elastisch, waardoor zichtbare veroudering optreedt.

Salon Lyanel gebruikt de nieuwste generatie hyaluronzuur. Deze kan diep in de huid doordringen en is in staat om de aanmaak van het eigen hyaluronzuur in de huid te stimuleren. Omdat de stof een lichaamseigen bouwsteen is, zijn er weinig bijwerkingen op te merken en wordt hyaluronzuur niet zomaar door het lichaam afgestoten. Bij cosmetische injecties wordt tegenwoordig dan ook vaak gebruik gemaakt van hyaluronzuur.

3. Skin Polish (voeden en beschermen)

In de afsluitende fase wordt een voedende en beschermende crème (serum van vitaminen, antioxidanten, tamanu-olie en bescherming tegen de zon) met behulp van een massagestick en een polijststuk over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende huid.

Waarom kiest u voor Medcos® MicroSkinPolish?
Medcos® MicroSkinPolish is dankzij de nieuwste technologieën de meest krachtige en effectieve microdermabrasie die er bestaat. De MicroSkinPolish is een geheel Nederlands product; u kunt vertrouwen op een veilig en goed gekeurd apparaat. Wilt u de best verkrijgbare microdermabrasie behandeling ondergaan en een beduidend jonge, mooie, stevige, egale en gladde huid? Maak dan gebruik van de Medcos® MicroSkinPolish!